Marka Butik Dualarla Hizmete Açıldı

Ömercikler Mahallesi Kız Meslek Lisesi karşısındaki adresinde açılışı yapılan Marka Butik hizmete girdi.

b1c42af21d55ff6f7158166c0969856d.jpg
c28bd889b12512c33a959b44c84ee5c7.jpg
+24
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Ada Caddesi Ömercikler Mahallesi Kız Meslek Lisesi karşısında Esra Kuşdil’e ait Butik hizmete açıldı. Marka Butik ismiyle bayanlara hitap eden işyeri Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan tarafından kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. Açılış dua ile başlarken belediye başkanı hasan Akcan bir konuşma yaptı. Akcan “Açılışını yaptığımız yeni işyerinde bereketli ve bol kazançlar kazanmanızı dilerim. Allah yardımcınız olsun ve yeni iş yeriniz hayırlı olsun” dedi.

Açılışa Belediye Başkanı Hasan Akcan, MHP İlçe başkanı Ali Doğan Eroğlu, Ömercikler Mahallesi Muhtarı Ömer Bozkurt ve çok sayıda davetli katıldı.

24 May 2017 - 15:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.