Mahmut Güzel saha komiserleri başkanılığına yeniden seçildi

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Sakarya Şubesi Olağan Genel kurulu Salı günü yapıldı. Mevcut başkan Mahmut Güzel üyelerinde tam desteği ile yeniden başkanlığa seçildi.

saha.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Saha Komiserleri Derneği Olağan Genel Kurulu Hüseyin Kama Amatör Evi’nde gerçekleştirildi. Başkan Mahmut Güzel’in tek liste ile girdiği seçimde 47 üyenin 37’sinin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Genel Kurul’dan 3 yıllığına daha yetki alan Başkan Mahmut Güzel kendisini destekleyen tüm üyelere teşekkür ederek;” Saha Komiserleri olarak Sakarya Futboluna hizmet etmeye devam edeceğiz. Bize bu görevi yeniden layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Görev süremiz boyuncu ben ve arkadaşlarımın iyi niyet çerçevesinde elimizden gelen tüm gayreti göstereceğine herkes emin olmasını isterim” dedi

23 Mar 2018 - 13:29 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.