Madanoğlu Ortaokulu Avrupa Kodlama etkinliğine katıldı

Akyazı Madanoğlu Ortaokulu 5 ve 6. Sınıf öğrencileri7-21 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Kodlama etkinliğine katıldı.

96fcaa5a5ce1ac2e50995140da5cce86.jpg
b0908aebdb91f181f1148b1e40705feb.jpg
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Madanoğlu Ortaokulu Avrupa genelinde 7-21 ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen kodlama (codeweekeu) etkinliğine tüm 5 ve 6. sınıf öğrencileriyle katıldı.

Bilişim dersi müfredatına da eklenen kodlama eğitiminin oldukça önemli olduğunu belirten Bilişim Öğretmeni Esra Çayır kodlama öğrenmenin bilgisayarın dilini anlamak  ve geleceğimiz olan endüstri 4.0'da biz de varız demek için çok önemli olduğunu belirtti.

Geleceğin bilgisayar kodlamayı bilen ülkerin öncülüğünde şekilleneceğini belirten Esra Çayır kodlama etkinliği ile öğrencilerde kodlama farkındalığı oluşturduklarını ve bunun müfredat çerçevesinde devamının gelerek Madanoğlu Ortaokulundan da iyi yazılımcıların yetişeceğini belirtti.

23 Eki 2017 - 10:20 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.