Madanoğlu Ortaokulu Açık Ara Önde

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı 1. ve 2. dönem TEOG ortalamalarına göre Madanoğlu Ortaokulu 63.40 ortalama ile ilçe birincisi oldu.

Sınava giren öğrencilerden 12'si Fen Lisesine, 33'ü  Konuralp Anadolu Lisesine, 2'si Sosyal Bilimler Lisesine, 33'ü Anadolu Lisesine,82'si de Meslek Liselerine yerleşmiştir.

Yaz tatilini iyi değerlendiren Madanoğlu Ortaokulunda 3 katın sınıf ve koridorlarına seramik döşendi. Okulun tüm priz, lamba, tül-perde, askılık, kornişleri ve merdiven korkulukları değiştirildi. Ayrıca okulun tüm iç boyası yenilendi.

Sosyal Faaliyetlerde de oldukça aktif olan Madanoğlu Ortaokulu 100 öğrenciyle hafta sonu sinema etkinliği düzenleyerek öğrencilerine moral depoladı.

Okul Müdürü Hüseyin Çakmak öğrencilerimi ve öğretmenlerimi tebrik ediyorum, dedi ve bu yıl elde ettiğimiz başarımızı ve liderliğimizi bu yıl da artarak devam ettireceğiz şeklinde konuştu.

18 Eki 2016 - 11:43 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş - Madanoğlu'dan 12 kişi fen lisesini kazanmış ama Paris'ten 15 kişi kazanmış nasıl Madanoğlu önde oluyor ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 11:43