Maç Öncesi Gerginlik! As Akyazılı Futbolcunun Kafasını Yardılar

BAL Ligine çıkacak olan takımların belirleneceği play-off maçları sırasında saha kenarında ısınan AS Akyazısporlu bir futbolcunun kafası stat dışından atılan bir madde sebebiyle yarıldı.

MEDYABAR.COM - Bölgesel Amatör Lig'de önümüzdekisezon ilimizi temsil edecek olan takımların belirleneceği play-off grubunun ilk hafta mücadeleri başladı. Karasu'nun iki temsilcisinin ev sahibi olduğu maçlar Karasu Stadında oynandı. Saat 14.00'de başlayan ilk maçta Karasuspor Arifiye Kalaycıspor'u konuk etti. Bu maç oynanırken 16.00'da başlayacak Karasu Güvenspor - AS Akyazıspor maçı öncesinde her iki takım oyuncularısaha kenarında ısınmaya başladı.

Bu sırada stadın dışından oyun alanına yaşanan bazı taraftarlar ile AS Akyazısporlu futbolcular arasında gerginlik yaşandı. Saha kenarına atılan yabancı madde sebebiyle AS Akyazıspor'dan bir futbolcunun başının yarıldığı ve kanlar içinde kaldığı görüldü. Güvenlik güçleri taraftarlarısaha kenarından uzaklaştırırken AS Akyazısporlu futbolcular soyunma odasına döndü. Karasu Güvenspor ile karşılaşacak olan AS Akyazıspor ile bugün ilk maçı oynayan Karasuspor'un 2 hafta önce ligde oynadığı mücadelede gerginlik yaşanmıştı.

18 Mar 2017 - 16:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.