LİSEDEN ŞİİR ZİYAFETİ

Akyazı Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi kültür edebiyatı yayın ve iletişim kulübünü bu yıl 13. sünü düzenlediği şiir gecesinde izleyenlere şiir ziyafeti çekti.

LİSEDEN ŞİİR ZİYAFETİ Akyazı Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi kültür edebiyatı yayın ve iletişim kulübünü bu yıl 13. sünü düzenlediği şiir gecesinde izleyenlere şiir ziyafeti çekti. Akyazı belediye konferans salonunda yapılan şiir gecesinde 11. Sınıf öğrencileri ve okulun Edebiyat öğretmeni Halil Mert tarafından okunan şiirler zaman zaman alkışlandı. Gecede mahalli sanatçılar saz ve gitar eşliğinde okuduğu hareketli türkülerle salonu dolduranları coşturdu. Okul müdürü Eşref Başer düzenlenen şiir dinletisini hazırlayan edebiyat öğretmeni Halil Mert ve şiirlerini mükemmel bir şekilde okuyan 11. sınıf öğrencilerine ve programa katılan okul müdürlerine, öğrencilerine ve velilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

14 May 2011 - 00:00 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.