Lise öğrencisinin intiharına derin araştırma!

Okulların tatile girdiği gün babasının tabancasıyla intihar eden lise öğrencisinin intiharı çok yönlü araştırılıyor

MEDYABAR.COM - 
Özel Haber

Okulların tatil olduğu 8 Haziran günü Hendek İlçe Merkezindeki Yeni Mahalle'de yaşayan lise 3'üncü sınıf öğrencisi B.B., babasının el yapımı tabancasıyla intihar ederek yaşamına son verdi.

Sabah saatlerinde odasında başından vurulmuş halde bulunan B.B.'nin ölümü Polis tarafından çok yönlü inceleniyor.

 

Bileklerinde de kesik bulunan B.B'nin intihar etmeden önce bilgisayarının harddiskini parçaladığı belirlendi.

Başarılı olduğu için yıl başında Milli Eğitim Bakanlığı'nın projesiyle İspanya'ya giden ve bir süre burada eğitim gören B.B'nin yurda döndükten sonra psikolojisinin bozulduğu ve 2'nci dönem okula gitmediği öğrenildi.

Ailesinin desteği ile psikolojik tedavi de görmekte olan B.B'nin, bilgisayarı ve telefonuna el konularak Emniyet'in İstanbul Kriminal Polis Laboratuvar Müdürlüğü'ne gönderildiği öğrenildi.

Burada yapılacak olan incelemelerde B.B'nin sanal ilişkileri ve kamuoyunca bilinen oyunlarla ilgisi olup olmadığı incelenecek.

20 Haz 2018 - 20:11 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.