Lider Bir Pa-Pepsinin En Hızlı büyüyen Distribütörü oldu

Pepsi Akyazı Hendek bayii Lider Bir Pa- Zonguldak Dedeman Otelde yapılan Batı gurubu bayiler toplantısında Pepsinin En Hızlı büyüyen Distribütörü seçildi.

Merkezi Akyazı’da bulunan Pepsi Akyazı Hendek bayii Lider Bir-Pa Zonguldak Dedeman Otelde yapılan Batı gurubu bayiler toplantısında Pepsinin En Hızlı büyüyen Distribütörü seçildi.

Pepsi Batı bölgesindeki bayilerle Zonguldak Dedeman Otelde bir araya geldi. Yapılan toplantı sonrası Merkezi Akyazı’da bulunan Lider Bir-Pa Akyazı Hendek bayii gurubunun en hızlı büyüyen bayisi seçildi.

Lider Bir-Pa Akyazı Hendek bayii işletmecisi Mustafa Birincioğlu gurubumuzda en hızlı büyüyen Distribütör seçildik. Bu başarıda emeği olan Müşterilerimiz ve çalışma ekibimize teşekkür ederiz dedi.

24 Oca 2017 - 18:55 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

c.cTATANGA - Tebrik ederim....Kazım BİRİNCİOĞLU huzur içerisinde yatsın Başarılarının devamını diliyoruz hep beraber....dua ve sevgiyleTUNCAY ABİMİZİ GÖREMEDİM BU KAREDE

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 18:55