Kuzulukta Yeni Mekan

Mangalda kendin pişir kendin ye,canlı alabalık bıldırcın,kuzu tandır, saç kavurma yanı sıra nargile ve fasıl

KUZULUKTA KAPTAN CAFE AÇILDI Akyazı 'nın Kuzuluk beldesine büyük yatırım. İstanbul'un iş adamlarından aslen Rizeli olan emekli kaptan Mehmet Bahadır Altındere'deki bir tanıdığı vasıtasıyla gelip gördüğü Kuzuluk beldesinde bir balık tesisi kiraladı. Kiraladığı tesiste farklı değişiklikler yaparak bölgenin gözde mekanı haline getirdi. Kaptan Cafe adı altında açtığı tesiste mangalda kendin pişir kendin ye, canlı alabalık ve bölgede az bulunan bıldırcın, kuzu tandır, saç kavurma yanı sıra nargile ve sonraki aşamada ise canlı fasıl müzik olacağını ve tesislerinin alkolsüz olduğunu belirtti. Ayrıca Akyazı, Kuzuluk ve İhlâs Kaplıca Evleri için özel servislerinin bulunduğu özel gün ve organizasyonlara da açık olduklarını belirtti. Mehmet Bahadır konuşmasında;"İstanbul'da aynı işle meşgul oluyordum. İstanbul beni çok yorduğu için İstanbul dışında yatırım yapmak istedim ve bu cennet beldeyi seçtim. Sadece tesis değil, aile olarak da Kuzuluk'ta yaşamaya karar verdim ve taşındım. Cumartesi günü açılışı yapılan Kaptan Cafe Restaurant 'ın açılışında Konuşma yapan ilçe kaymakamı Erdoğan Beypınar ilçemizde böyle bir yatırım yaptığı için Mehmet beye teşekkür ediyoruz. Dedi. İlçe müftüsü Mehmet Şenokur'un duası sonrasında ilçe kaymakamı,ilçe müftüsü ve iş yeri sahibi tarafından açılış kurdelesi kesildi. Kaptan Cafe nin açılışına Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Akyazı Müftüsü Mehmet Şenokur, İl genel meclis üyeleri Hüseyin Düzcan, İbrahim Rençber, Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak ve çok sayıda davetli katıldı. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/72d092.JPG[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/6071d3.JPG[/RESIM][RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/e55774.JPG[/RESIM][RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/88beb5.JPG[/RESIM][RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/473156.JPG[/RESIM]

14 Ara 2009 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.