Kuzulukspor’da kan kaybı devam ediyor

Kuzulukspor ikinci yarının 2.ci maçında kendi evinde oynadığı ve ilk yarıyı 3-0 kapattığı maçta yine 3-3 berabere kaldı.

31383ec943603acb0d6896d498c860dd.jpg
c87e319ed93ee441f5b5f6f70c7aa55a.jpg
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Kuzuluk Sentetik sahada oynanan ve Yusuf Demirbaş’ın komutasında ilk yarıyı 2.sırada tamamlayan ve hedefini süper lig olarak koyan Kuzulukspor ilk yarıdaki performansını bir türlü yakalayamıyor.

Geçtiğimiz haftada Taraklı deplasmanında 3-0’dan 3-3 berabere kalan Kuzulukspor bu hafta kendi evinde kendi taraftarının karşısında ilk yarıyı 3-0 bitirmesine rağmen yine skoru koruyamadı ve karşılaşma 3-3’lük beraberlikle son buldu. Kuzulukspor’un golleri Serkan-Fatih C.- Fatih U.’dan geldi. Rakip Akyazıgücü’nün ikinci yarıda 9 kişi kalmasına rağmen 3 gol birden bulması taraftarıda çileden çıkartı.

İlk yarında liderliğe göz koyan Kuzuluk aldığı iki beraberlikle birlikte lider Kocaalisahilspor ile aradaki puan farkını 6’ya çıkarttı.

Kuzulukspor

Onur, Uğur Ş.,Hami, Hasan, Ramazan, Serkan, Fatih C., Recep, İsmail,Fatih U., Uğur A.,

Teknik direktör Yusuf Demirbaş

Akyazıgücü

Ömer Faruk, Bedirhan, Burak, Hasan Ali, Ferman, Emre, Levent, Yusuf, Ekrem, Oğuzhan, Ramazan

Teknik direktör Ömer İkinci.

15 Oca 2018 - 12:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.