Kuzuluk Spor’da hedef Süper Lig

Birinci Amatör ligin beyaz grubunda yer alan Kuzulukspor’da,Yuvalıdere maçı galibiyetinden sonra hedef önce grubu ikinci sırada tamamlamak ve sonra da play/off oynayacağı maçları kazanarak süper lige çıkma şeklide belirlendi.

Kendisi ile aynı puana sahip olan Yuvalıderespor’la deplasmanda oynayan ve zorlu geçen maçın sonunda 4-2 kazanmayı başaran Kuzulukspor, bu hafta sonu oynayacağı Yıldırımspor maçını da kazanarak ligi ikinci sırada tamamlamak ve play/off maçlarını da grup ikincisi olarak oynamak istiyor.

Kulüp başkanı Yusuf Çokal zorlu geçen bir maçtan sonra aynı puanda olduğumuz rakibimiz Yuvalıderesporu kendi evinde 4-2 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardık. Bu hafta sonu oynayacağımız Yıldırımspor maçını da kazanıp grup ikincisi olarak play/off maçlarına katılmak azmindeyiz. Hedefimiz play/off maçlarını kazanıp süper lige çıkmaktır. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularımızla Kuzulukspor süper lige hazır bir takımdır dedi ve belirledikleri süper lig hedefine ulaşabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

28 Mar 2017 - 16:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

KUZULUKLU - TEBRİKLER KUZULUKSPOR..TEBRİKLER HOCA ..TEBRİKLER BAŞKAN VE YÖNETİM..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mart 16:01