Kuzuluk İlkokulunda Stem(Erken Beceri Eğitimi) Şenliği

Kuzuluk İlk okulunda Erken Beceri Eğitimi isimli program düzenlendi.

e8fccb62bffa91033329ecdb694295c4.jpg
6b919bdfbd142ab5befc47e984c896a8.jpg
+12
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu himayesinde, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre 'nin öncülüğünde, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yenilikçi öğrenme yöntemlerine hakim, akademik konuların öğretiminde 21’nci yüzyıl yaşam becerilerini (liderlik, yaratıcılık, bilim okur yazarlığı, takım çalışması vb) eğitim programına entegre edebilen STEM Lider Öğretmenleri yetiştirme hedefiyle, Sakarya’daki tüm okul öncesi ve sınıf öğretmenlerine yönelik İl Milli Eğitim ARGE Projeler Biriminden Zeliyha Çelik koordinatörlüğünde STEM ile Yaşam Becerileri/ erkenSTEM Projesi başlatıldı. Bu kapsamda eğitim alan Kuzuluk İlkokulu öğretmeni Elvan Ertem Gülay ve öğrencilerinin 8 haftalık çalışması sonucu hazırlamış olduğu çalışmaları sergiledi. İlçe MEM Recep Özdemir , İlçe MEM Şube Müdürümüz Sinan Algaç, İşmont ATML Müdürü Ramazan Şerbetçi, Kuzuluk Dr.Enver Ören Ortaokul Müdürü Ömer Şerbetçi, Kuzuluk Mehmet Soykan İlkokulu Müdürü Serkan Cengiz, Kuzuluk AKV Topçusırtı İlkokulu Müdürü Efraim Balkan, Okul velileri ve Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği sergi öğrencilerin öğrendikleri çalışmaları uygulamalı olarak yaptıkları sunumun  ardından son buldu.. Açıklamada bulunan Okul Müdürü Mehmet Salih Şahin ;”Okulumuz da öğrencilerimize farklı disiplinler verme adına İl Milli Eğitim  Müdürlüğümüzce başlatılan proje kapsamında eğitim alarak öğrencilerimizin ufkunu açan Öğretmenim Elvan Ertem Gülay’a ,Değerli İl, ilçe okul müdürlerime ,hep yanımızda olan velilerimize ve öğrencilerimize ilgilerinden ve desteklerinden dolayı öğrencilerim ve kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.

22 Şub 2018 - 15:53 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.