Kuzuluk İlkokulunda Şehitler Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler gününün 99. Yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Kuzuluk İlkokulunda da anıldı.

8fkpFLi.jpg
FqCt67.jpg
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Öğretmenler Osman Sarıhan, Osman Eken , İlknur Çakır ve Elvan Ertem Gülay’ ın katkılarıyla hazırlanan programda coşku ve duygu dolu anlar hakimdi. Esila Gözde Oruç ile Erva Taşkın’ın sunuculuğunu yaptığı program, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma Kuzuluk İlkokulu 4-A sınıfı öğrencisi Merve İltaş tarafından yapıldı. Programda Çanakkale Zaferi ile ilgili şiirler, konuşmalar ve hikayeler okundu. Daha sonra  Çanakkale ile ilgili türküleri seslendiren koro sahne  aldı.

Programda ayrıca 12 Mart İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında derece alan öğrencilere ödülleri verildi. Programın sonunda öğrencilere Çanakkale Savaşı´nda son asker karavanası olan Hoşaf ve Kuru ekmek dağıtılarak Çanakkale Zaferinin ne zorluklar ve sıkıntılar içinde kazanıldığına dikkat çekilmek istendi.

19 Mar 2014 - 11:38 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.