Kuzuluk Göl Park Projesi rafa mı kalktı..

Geçtiğimiz yaz Akyazı Belediyesi tarafından Kuzuluk mahallesinde bulunan yapay gölde başlatılan Göl park projesinde bu günlerde hiçbir çalışma gözlenmiyor.

Büyük bir tanıtım kampanyası ile başlanan üzerinde  ilk kayık gezisini yaptıktan sonra basına açıklama yapan belediye başkanı Hasan Akcan Kuzuluk Göl parkta Doğal güzelliği ile gelenlerin ilgisini çeken ve Aksar Tepe’yi karşıdan gören Kuzuluk Mahallesi Göl Park tamamlandığında İlçemizi ziyaret edecek misafirlerin ve turistlerin uğrak yeri olacak, Göl Parkta hem Akyazılılar hem de ilçemize gelen Misafirler ve Turistler için güzel bir mesire alanı göl kenarında oturma bankları, yürüyüş ve piknik alanları olacak. Hatta göl parktan Aksar Tepe’ye teleferik bile düşünülüyordu. Başkan Akçan temel atma töreninde Göl Parkın kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulması için talimat vermişti.

Kuzuluk’lu Vatandaşlar İlk günlerde hızlı bir çalışma başlatılmıştı ama kısa sürdü. Ancak o tarihten sonra göl parkta hiçbir faaliyet gözlenmiyor. Son günlerde hiçbir çalışma yapılamadı Başkanımız Göl Parktan vaz mı geçti. Veya Projeyi gerçekleştirecek kaynak bulunamıyor konu hakkında bir açıklama yapılmasını bekliyoruz dediler.

17 Oca 2017 - 15:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

asdfabBir Vatandaşssbenim benn benakyazı - bir vatandaş abi hasan akcan hangi icraatı yaptı söylermisin abi her yerde kötülenen bir başkan olarak biz duyuyoruz ama sızler daha ıyı bılırsınızHERKES KONUŞUR AK PARTİ YAPAR veya HERKES KONUŞUR HASAN HOCA YAPAR veya HERKES KONUŞUR HASAN HOCA DEFİNEYİ BULUR mu acaba?HALKIMIN DURUMUNA BAKAR MISIN?

Kendisi belediye başkanını değiştirecek iradeye(hani milletin vardı ya) sahip olmadığı için cumhurbaşkanı Akyazı'nın belediye başkanını değiştirecekmiş...

YAZIKLAR OLSUN YA YAZIKLAR OLSUN BÖYLE İRADE ANLAYIŞINA

Bu arada Hasan Hocam, hep arkandayız, icraatlara devam.Akyazıya en büyük hizmet akyazının bu başkandan kurtarılmasıdır.bu nasi bi yorumdur..bunlar hep Yni yapiyolar hataa ağliyolar..ağlama belediye başkani üzerinden gunah cikarma.....hade ordannn...cumhurbaşkanina savma işi...böyle vasıfsız belediye başkanı olursa koskoca ak partımıze bile laf getittirir inşallah cumhurbaşkanımız bu belediye başkanını en kısa sürede değiştirir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 15:38