KUZULUK ANTREMAN SAHASI SEZONA HAZIR

Kuzuluk Belediyesi tarafından 1nci Amatör de mücadele eden futbol takımları için yapımına başlanan antrenman sahası çalışmaları sona erdi..

KUZULUK ANTREMAN SAHASI SEZONA HAZIR Kuzuluk Belediyesi tarafından 1nci Amatör de mücadele eden futbol takımları için yapımına başlanan antrenman sahası çalışmaları sona erdi.. Kuzuluktaki antrenman sahası gece idmanları için ışıklandırma çalışmalarını yapıldığı takımlarında gece idman yapma olanağına sahip oldular. Kuzuluk spor kulüp Başkanı Yusuf Karpuz ve Kuzuluk spor Genel Kaptanı Hüseyin Yanıkta yapılan tesis için Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykana teşekkür ettiler. .Kuzuluk spor Genel Kaptanı Hüseyin Yanık Başkanımıza bu hizmeti için teşekkür ediyorum,bugüne kadar bizlere hep destek verdi.İnşallah bizde kendilerine bunun karşılığını vereceğiz,dedi. Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan beldede 1nci amatör de mücadele eden başta Kuzuluk spor ve As Kuzuluk spor için ihtiyacı olan antrenman sahasını en kısa süre de bitirerek hizmete sunduk dedi. Başkan Bilal Soykan belde takımlarımızın ihtiyacı olan Antrenman sahası hizmete girdi. şimdi sıra Kuzuluk beldesine yakışır Kuzuluk stadını yapmaya geldi. İnşallah yakın bir tarihte Kuzuluk beldesi kendi stadına da kavuşacaktır dedi. Yaşar Kaya(Kuzuluk)

30 Eyl 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.