Kutluata Akyazıdaydı

KUTLUATA AKP BAŞARISIZLIĞINI KURUMLARA SALDIRARAK GİZLEMEK İSTİYOR

KUTLUATA AKP BAŞARISIZLIĞINI KURUMLARA SALDIRARAK GİZLEMEK İSTİYOR Milliyetçi Hareket Partisi genel başkan yardımcısı MKYK üyesi Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata AKP başarısızlıklarını halktan gizlemek için kurumlara saldırıyor dedi. Kutluata Akyazı'da ilçe teşkilatında yaptığı açıklamada AKP nin her gün eridiğini normal seçim sürecine kadar biteceğini savundu. Kutluata AKP her gün bir puan düşüş yaşıyor normal seçimler 16 ay var Bu nedenle AKP erken seçime gidecektir dedi. Kutluata Başbakan ülkeyi 36 parçaya bölmenin gururu içerisinde valiler ve Büyükelçilere talimat vererek nasıl ülkeyi böldüğünü Türk milletine ve Dünyaya anlatmaya çalışıyor. Valiler ve Büyük elçiler iktidarın olduğu kadar Devletin temsilcileridir Devletin temsilcisi Devleti parçalama çalışmalarının içinde bulunamaz dedi. Prof Dr. Münir Kutluata AKP nin seçimler yaklaştığında mağduriyeti oynadığını yine aynı senaryo için çalışmalar içerisine girdiğini halkı fakirleştirirken yakınlarını ihya ettiğini iddia etti. Kutluata AKP battıkça kaybettikçe MHP ye saldırıyor.tek korkusu MHP dir dedi. Kutluata AKP nin köylüyü, Eczacıyı, bakkalı işçiyi velhasıl vatandaşı tehdit ederek kömürle erzak torbası ile kendisine muhtaç hale getirmek istediğini savundu. Kutluata MHP iktidarında ticaret gücü olana ticaret alanı, ticaret alanı olmayana da iş imkanı her ikisini de yapamıyorsa sosyal devlet gereği devletin koruması altına alınacağını söyledi. MHP Genel başkan yardımcısı MKYK üyesi Sakarya Milletvekili Münir kutluatanın yaptığı toplantıya ilçe başkanı Ahmet Birinci, Dokurcun belediye başkanı Ruhi Yılmaz, ilgenel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri. ilçe kadın kolları, belde başkanları ve çok sayıda üye katıldı. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/f5e222.JPG[/RESIM][RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/b43c63.JPG[/RESIM]

28 Şub 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.