Kulakların Pasını Attılar

Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden muhteşem türkü ziyafeti.

Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Necati Uçan’ın hazırladığı, okul öğretmen ve öğrencilerinin seslendirdiği halk müziği türküleri konsere katılanlara muhteşem bir gece yaşattı.

Akyazı Öğretmen Evi bahçesinde açık havada düzenlenen konserde enstrümanlarıyla Erdem Emek, Mustafa Sağlam, Bilal Polat, türküleriyle ve şiirleriyle Sevgi Büşra Uzuner, Zehra Demir, Ertuğrul Sinan Sözen, Halil Mert, Necati Uçan geceye renk kattılar.

Birbirinden güzel türkülerin ve şiirlerin seslendirildiği geceye katılanlar program sonunda okul öğretmenlerinden ve öğrencilerinden oluşan Halk Müziği Korusunu ayakta alkışladılar.

Bu tür türkü ziyafetlerinin sık sık yapılmasını isteyen katılımcılar, şarkılara eşlik ederek hep bir ağızdan söylediler.

Geceye Okul Müdürü Eşref Başer, okul öğretmenleri, öğrenci velileri yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

30 May 2013 - 17:40 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.