Küçücekli Öğrenciler Camileri Ziyaret etti

Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle Küçücek İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri Küçücekteki camileri ziyaret ettiler.

Küçücek ilkokulu camiler din görevlileri haftasında Küçücek İlkokulu yönetici öğretmen ve öğrencileriyle beraber Camii ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Küçücek 'deki camileri ziyaret ederek Görevli Hocalara çiçek verdiler.

Öğrencileri oyunlar eşliğinde Camiyi gezerek Cami İmamı Mehmet Kaymak’ın anlattığı bilgileri can kulağıyla dinlediler Cami İmamının verdiği Çikolata ve Şekerlemelerini kabul eden Öğrenciler Camii gezisi sonrası Cami çıkışında hatıra fotoğrafı çektiren sonra Camiden ayrılarak Okullarına geri döndüler.

İmam Mehmet Kaymak Küçücek İlkokulu idareci öğretmen ve öğrencilerine bu ince davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Hacı İbrahim Aydın

07 Eki 2016 - 11:24 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.