Küçücek Tekder Tasavvuf Konserine Yoğun İlgi

Akyazı Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında dün gece Küçücek Tekder Tasavvuf konseri dinleyenleri mest etti.

5ac6b7643482bfbdb0a7b5b55b245d8c.jpg
9112e8aed9951ee51bba6272e8f29c83.jpg
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Tasavvuf Musiki ve Kültürünü Tanıtma Yaşatma ve Sosyal Yardım Derneği Tekder; Teravih namazından sonra sema gösterisi ve okunan ilahilerle meydanı dolduran Akyazılı vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

Akyazı Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında dün gece Küçücek Tekder Tasavvuf konseri dinleyenleri mest etti.

Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak’ında katıldığı konsere Akyazılı vatandaşların meydanları boş bırakmadı. Teravih namazı sonrası başlayan konser gece yarılarına kadar sürdü. Sahur vaktinin yaklaşması ile birlikte konsere sona erdi.

13 Haz 2017 - 17:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Tamer Yiğit - Haberde YOĞUN İLGİ demişsiniz de fotoğraf herhalde program başlamadan çekildi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 17:58