KÜÇÜCEK KAVŞAĞINDA KAZA 2 YARALI

Akyazı Küçücek Kavşağında 2 Otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

KÜÇÜCEK KAVŞAĞINDA KAZA 2 YARALI Akyazı Küçücek Kavşağında 2 Otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre Pazartesi günü saat 14.00 civarında Akyazı'ya bağlı Halk tarafından Ölüm kavşağı olarak bilinen Küçücek Kavşağında Akyazı istikametinden Küçücek istikemetine seyretmekte olan Murat Karaçayır idaresindeki 68 EL 739 plakalı Otomobil kavşaktan karşıya dikkatsiz bir şekilde geçmek isteyince Adapazarı istikametinden Kuzuluk istikametine seyretmekte olan Ali Şeker idaresindeki 54 HF 759 plakalı Otomobille çarpıştı. Kaza sonrası Otomobillerde bulunan Emine Güzel ve Ayşe Şeker yaralandı.Olay yerine gelen 112 Ambulans sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesine sevk ettiler.Kazada yaralanan Emine Güzel Akyazı Devlet Hastanesindeki tedavisinden sonra Adapazarı Toyotasa ilk yardım Hastanesine sevk edildi. Kaza sonrası annelerini Ambulansa bindirildiğini gören çocuklar ise gözyaşlarını tutamadı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

13 Ara 2011 - 00:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.