Kübra ile Sayit Dünya evine girdiler

Mehmet Uluköylü’nün oğlu Sayit Önler ailesinin kızları Kübra ile Kılıçoğlu Düğün Sarayında gerçekleşen muhteşem bir törenle Dünya evine girdiler.

Pazarköy Mahallesinin tanınmış ailelerinden Emine ve Mehmet Uluköylü’nün oğlu Sayit ile Çakıroğlu Mahallesinde ikamet eden Osman Önler’in kızı Kübra Cuma günü kız evinde yapılan Kına gecesi sonrası Cumartesi günü Kılıçoğlu Düğün Sarayında gerçekleşen muhteşem bir Düğün ile Dünya evine girdiler.

Davul Zurna ve Kemençe nağmelerine kapılan Pazarköy’ün yaşlı kurtları pistte tüm hünerlerini göstererek gençlere taş çıkarttılar.

 

23 Eki 2016 - 12:27 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.