KPSS'siz memur alınacak! İnternetten başvurabilirsiniz

Bakanlıklar ve kamu kuruluşları açıktan memur alımlarına devam ediyor. İşte internetten başvuru yapabileceğiniz iş ilanları...

Kamu kurum ve kuruluşlarına sözleşmeli ve kadrolu olarak 300'ün üzerinde personel alımı yapılacak.

2016 yılının son merkezi ataması adayları memnun etmemişti. Bilindiği üzere ÖSYM tarihinin en büyük katılımlı sınavlarının gerçekleştiği KPSS sonuçlarına göre merkezi atamayla çok kısıtlı personel alımı yapılmıştı.

 

Buna göre Bakanlıklar-Bağlı kuruluşlara 300'ün üzerinde personel alımı için başvurular internetten yapılacak.

 

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI KPSS ŞARTSIZ MEMUR ALIMI

Dışişleri Bakanlığı KPSS şartsız memur alımı başvuruları başladı. 30 Ocak 2017 tarihinde başlayan başvuru işlemleri Dışişleri Bakanlığı'nın sınav başvuru sayfası üzerinden yapılıyor.

 

AİLE BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCISI ALIMI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın 20 Denetçi Yardımcısı alımı için başvurular www.aile.gov.tr adresi üzerinden yapılıyor. Başvuru işlemlerinin sona ermesi için geri sayım başladı.

 

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI SİVİL MEMUR ALIMINA REKOR BAŞVURU

Milli Savunma Bakanlığı tarafından geçtiğimiz haftalarda yayımlanan sivil memur alımı ilanına 2016 KPSS puanı bulunan adaylar büyük ilgi gösterdi.

Kısa sürede rekor başvuru alındı. Başvuru işlemleriyse devam ediyor. Başvuruda bulunmak isteyen adayların 2016 KPSS'ye girmiş olması gerekiyor. İlgili duyuruda hizmetli alımı için başvuruda bulunacak ek bir özel niteliğe sahip olması gerek yok.

 

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI ASKERİ PERSONEL ALIMI

 

Jandarma Genel Komutanlığının askeri personel alımı için de başvurular internet üzerinden yapılabiliyor. Uzman erbaş ve uzman er alımları için www.jandarma.tsk.tr adresi üzerinden başvurular yapılabiliyor.

 

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI AÇIKTAN MEMUR ALIMI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın açıktan memur alımı için başvuru süreci yarından itibaren başlayacak. Başvuru işlemleri www.gtb.gov.tr adresi üzerinden online olarak yapılabilecek.

 

SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

Savunma Sanayii Müsteşarlığı 35 Sözleşmeli personel alımı için başvurular 17 Şubat 2017 tarihine kadar "https://isbasvurusu.ssm.gov.tr/sayfalar/Default.aspx" adresi üzerinden yapılacak.

Savunma Sanayii Müsteşarlığı 35 Sözleşmeli personel alacak.

04 Şub 2017 - 18:18 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.