‘Koşabiliyorken Koş’ projesi Akyazı’da hayata geçti

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nün 6 yıl önce hayata geçirilen ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi Akyazı’da da uygulandı. İlçe Spor müdürlüğü tarafından Pazarköy Mahallesinde okçuluk eğitimi verildi.

c8dfb1e5245eede38c746401961f896e.jpg
552ba193fc89a4b492de792b4ce750de.jpg
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye’nin 81 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün örnek çalışmalarıyla 7’den 77’ye spor yaptırma imkanı veren ‘Koşabiliyorken Koş’ projesinin yeni dönem çalışmaları bir çok İl ve İlçede olduğu gibi Akyazı’da da başladı.

Akyazı İlçe Spor Mürü Adem Altun önderliğinde Pazarköy Mahallesi stadında mahalleliye okçuluk eğitimi verildi.

Altun yaptığı açıklamada “Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce başlatılan bu proje kapsamında İlçemiz genelinde bir çok Mahallede uygulamaya sokacağız. İlk olarak Pazarköy mahallemizde okçuluk eğitimiyle bu projeye başlamış olduk” dedi.

24 Nis 2018 - 12:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.