Korucuk'ta 'merkezi sistem' cinayeti

Korucuk Mahallesi'nde merkezi sistem ile ısınan bir apartmanda doğalgazın açılmamasına sinirlenen ev sahibi tartıştığı site yöneticisini bıçaklayarak öldürdü

MEDYABAR.COM - 

Alınan bilgiye göre olay saat 13.15 sularında Korucuk Mahallesi 1700 Ada 14/F A Blokta yönetim odasında meydana geldi.

Bir firmada şoför olarak çalışan Ahmet Muhtar K. (60) havaların soğumasına rağmen merkezi sistemde ısıtılan sitede site yöneticisi Gürsel Şahin (55) ile bin 300 lira doğalgaz aidatı ve kazan parası yüzünden tartıştı.

Ancak  Ahmet Muhtar K. iddiaya göre yönetici Gürsel Şahin'e buu aidatı ödemek istemediği söyleyince  çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Ahmet Muhtar K., yanında bulunan bıçakla site yöneticisi Gürsel Şahin'i koltuk altı ve göğsünden bıçakladı.

Bıçak darbeleriyle yaralanan Gürsel Şahin, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Şüpheli Ahmet Muhtar K. ise Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

 Cinayete kurban giden site yöneticisi Gürsel Şahin'in cenazesi Perşembe günü Korucuk Numan Yazıcı camiinde ikindi de kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilecek

Merkezi Sistemden Dertliydi 

Cinayete kurban giden Gürsel Şahin, geçtiğimiz yıl site yöneticisi olarak yaptığı açıklamada "Bunun için başvurmadığımız yer kalmadı. En son konuyu milletvekillerimize ilettik. Onlarda bize bu sistemden çıkılması için yasa değişikliği olduğu zaman olur dedi" ifadelerini kullanmıştı.

Şahin, 2014 yerel seçimleri öncesinde de Korucuk Mahallesi Muhtar adayı olmuştu.

08 Aralık 2015 tarihli "Merkezi ısıtma mağdurları hala üşüyor!" haberini okumak için tıklayınız

26 Eki 2016 - 18:29 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.