Konuralp'in ikizleri mezun oldu

2013-2014 Öğretim yılında ilkokula yeni başlayan Akyazı Konuralp İlkokulunun sevimli altı çift ikizleri 4 yıl sonra okullarından mezun olmanın mutluluğunu yaşadılar.

7bcdb3acf5.jpg
e10e7e4813.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Okula Başladıkları ilk günden mezun oldukları bu yıla kadar herkesin sevgilisi olan bu ikizler Konuralp İlkokulunda öğretmenlerinden aldıkları eğitimle donanımlı bir şekilde gelecek yıldan itibaren başka başka ortaokullara giderek Konuralp İlkokulunu temsil edecekler.

Konuralp İlkokulu tarihinde ilk defa aynı sınıflarda eğitim gören 6 çift ikizi ağırladı. Bu ikizlere bu öğretim yılında bir ikiz daha naklen gelince 7 çift ikiz kardeş mezun olarak okullarına veda ettiler.

İkizlerin okula ilk başladıkları günü hatırlayan öğretmenler ve öğrenci velileri 4 yıl ne çabuk geçti. Farkında bile olamadık. İkizlerimiz büyüdüler, mezun oldular artık orta okullu olacaklar. Onları yeni okullarına uğurlarken başarılı ve mutlu bir ömür diliyoruz dediler.

İşte Konuralpin sevimli İkizleri:

İrem Çıldır

Sinem Çıldır

Hasan Bekirhan Bayrak

Hüseyin Bedirhan Bayrak

Merve Beyza Kaliç

Hatice Kübra Kaliç

Umut Aksoy

Görkem Aksoy

Sarenaz Sak

Sudenaz Sak

Ali Özdamar

Ömer Özdamar

Sema Değirmenci

Roselda Değirmenci

15 Haz 2017 - 02:27 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.