Konuralp İlkokulu öğrencileri resmi daireleri tanıdı

Konuralp İlkokulunun minik öğrencileri İlçede gezintiye çıkarak Resmi daireleri ziyaret ettiler.

Akyazı Konuralp İlkokulu öğrencileri öğretmenleri Hikmet Zengin’le birlikte İlçenin yönetimi konusunda bilgiler almak üzere okulda adlarını öğrendikleri halkımıza hizmet veren resmi daireleri birer birer gezerek hem yerlerini öğrendiler ve hangi hizmetleri verdiklerini görerek bilgilendiler.

Öğretmen Hikmet Zengin ilk olarak Akyazı Kaymakamlığı binasına uğradılar. İlk Ziyaret de Kaymakam Ömer Kalaylı’ya oldu. Kaymakam Kalaylı öğrencileri makamında kabul ederek  onlarla kısa bir sohbet etti. Sorular sordu. Kaymakamlığın görevleri  hakkında bilgi verdi.

Konuralpli öğrenciler daha sonra aynı binadaki İlçe Milli Eğitim, Mal Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, SOYAD Vakfı Müdürlüğü ve Nüfus Müdürlüklerine uğradılar ve çalışmaları yerinde izlediler ve de merak ettikleri konularda bilgiler aldılar.

Konuralpli öğrenciler daha sonra Vergi dairesine oradan da Belediye’ye geçtiler. Belediye’de  onları başkan yardımcıları Mehmet Çakmak ve Mustafa Aksakal ağırladı. Belediye hizmetlerini anlattılar. Öğrencilerin sorularını cevapladılar.

Sınıf öğretmeni Hikmet Zengin öğrencilerimle birlikte  ilçedeki resmi kurumlara yaptığımız  gezinin oldukça yararlı olduğunu belirterek bizleri kabul eden  başta Kaymakamımız Ömer Kalaylı olmak üzere tüm kurum yetkilerine teşekkür ediyorum dedi.

08 Haz 2017 - 11:40 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.