Konuralp Ailesi İftarda Buluştu

107 Yıllık tarihi bir geçmişe sahip, Akyazı Konuralp İlkokulu ailesi okulda uzun yıllar öğretmenlik yaparak emekliye ayrılan emekli öğretmenlerle birlikte iftarda buluştular.

8c95e2d6c4a6e8dd984694d42ae53af0.jpg
4e022e7b596461fb627d34e0d4882926.jpg
+12
Haber albümü için resme tıklayın

Okul Bahçesinde gerçekleşen iftar yemeği öncesi bir bölümü Adapazarı’ndan ve Akyazı’dan gelen Konuralp’in unutulmaz emekli öğretmenleri okulun genç öğretmenlerinin ilgi odağı oldular. Bütün öğretmenler bu duayen öğretmenleri daha yakından tanımak için sıraya girdiler. Kendi zamanlarındaki Konuralp İlkokulu ile şimdiki Konuralp arasında bir bağ kurmanın gayreti içinde oldular.

Yemeklerin  hazırlanmasından  sofraların kurulmasına kadar genç öğretmenlerin işbirliği içinde örnek bir  çalışma içinde olmaları da gözlerden kaçmadı.

Ezanın okunması ile birlikte iftarlar açıldı. Hep birlikte yemekler yenildi. Yemek sonrası çaylar içilirken  yılların hasreti yapılan sohbetlerle bir nebze olsun giderildi.

Okulun çalışkan  Müdürü Erol Açıkel emekli öğretmenlerin yanlarına gelerek davetlerine katıldıkları için kendilerine teşekkür etti. Sizler Bu okula yıllarca emek vermişsiniz , bir çok başarılı öğrenci yetiştirmişsiniz. Sizleri okulumda ağırlamaktan onur duydum dedi.

Yemek sonrası ayrıca Okul Aile Birliği Başkanı Hakan Eroğlu  Okul Müdürü Erol Açıkel, Müdür Yardımcıları Muharrem Yaşa ve Fatih Esin’e  başarılı çalışmalarından dolayı birer teşekkür plaketi verdi.

16 Haz 2017 - 18:34 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

N.MENTEŞE - Erol hoca ve ekibini yürekten kutluyorum.çalışkan ,başarılı bir müdür arkadaşımız.Allah yolunu açık etsin başarıları daim olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 18:34