Köfteci Turgay Mangalı yaktı sizleri bekliyor.

Akyazı’lı artık Köfte yemek içim İzmit, İznik ve Bolu gibi ilçe dışına gitmeyecek Köfteci Turgay Mangalı yaktı sizleri bekliyor.

100 Kişilik salonu, çocuklar için oyun alanı, bebek bakım odası bay ve bayan mescit, bulunan Köfteci Turgay Akyazı’da açıldı

Kurban kesilip Dualar yapıldıktan sonra Akyazı Belediye Başkanı Akcan.Ak Parti ilçe başkanı Feyzi Bora, Belediye başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Bakkallar bayiler odası başkanı Hüseyin Kaliç ve Tuhafiyeciler odası başkanı İsmet Öztürk açılış kurdelesini keserek Köfteci Turgay’ın açılışını yaptılar

Kasap Köfte, Bizim Köfte, Dana Biftek, Dana Antrikot, Kuzu Pirzola, Dana Bonfile Şiş, Kuzu Kül Bastı, Kuzu Şiş, Tavuk Pirzola, Tavuk Kanat, Tavuk Şiş, Tavuk Kelebek, Osmanlı Sucuk, Bizim Kavurma, Ciğer Şiş, Piyaz Salata, Arnavut Ciğeri, Turgay Special ve tatlı çeşitleriyle Köfteci Turgay Akyazılıları bu eşsiz lezzetleri tatmaya davet ediyor.

Köfteci Turgay işletmecileri Modern tasarımla lezzeti ön planda tutarken fiyatları alt seviyelerde tuttuk. Çocukları oyun alanlarımızda oynarken sizler yemeklerinizi afiyetle yiyeceğiniz bir ortam hazırladık. Akyazı’lıları Köfteci Turgay’a bekliyoruz dediler.

Açılış Törenine Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Feyzi Bora,, Belediye Başkanı Hasan Akcan, , Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Manifatura Kavaf Ayakkabı Konfeksiyon ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı İsmet Öztürk, Bakkalar Bayiler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Kaliç,Siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetliler katıldı.

Köfteci Turgay Steak House

Adres: Ömercikler Mahalesi 8043.Sk (Madanoğlu İ.Ö. Okulu Sokağı ) No:9 Akyazı

Sipariş ve Rezervasyon 0 264 418 16 16 – 0543 773 83 13

08 Ara 2016 - 11:52 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

MURAT - AKYAZI İÇİN GÜZEL BİR İŞLETME TADI KADAR HİZMETİ DE KUSURSUZ OLUCAĞINDAN HİÇ ŞÜPHEMİZ OLMAYACAK.KÖFTECİ TURGAY İŞİN EHLİ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 11:52