Koç Bulgaristan'da 2 dalda finalde

Türkiye Şampiyonu olan Milli Badminton takımı oyuncumuz Hüseyin Akif Koç çift erkekler ve tek erkeklerde yarın Balkan şampiyonluğu için final maçı oynayacak.

0a8d55fb5a83875d2cf6c3981d3b999b.jpg
4af8081177d0f05f24b9dde51e962bb8.jpg
+2
Haber albümü için resme tıklayın

13 yaş altı Balkan Şampiyonası için Bulgaristan’da bulunan Türkiye Badminton Milli takımımız Takım halinde şampiyon olurken Akyazı’lı Türkiye Şampiyonu olan Milli Badminton takımı oyuncumuz Hüseyin Akif Koç çift erkekler ve tek erkeklerde yarın Balkan şampiyonluğu için final maçı oynayacak.

Milli Badmintoncumuz yarın çift erkeklerde arkadaşı Melih Kaan ile birlikte Bulgaristan karşısında şampiyonluk için raket sallayacak. Tek erkeklerde de oyuncumuz Hüseyin Akif Koç Romen rakibi karşısında şampiyonlu kovalayacak.

Her iki oyuncumuza da başarı dileklerimizle dualarımızı gönderiyoruz.

21 Eki 2018 - 11:32 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.