Kızını boğarak öldüren baba: Kızımın erkeklerle...

Adapazarı'nda kızını gece uyurken şalıyla boğarak öldüren baba İ.S, kızının farklı erkeklerle ilişkisi olduğunu belirterek,"Namusumu temizledim, pişmanlığım yok" dedi.

MEDYABAR.COM

Azim ÇELİK'in haberi

Adapazarı'nda önceki gün 19 yaşındaki kızı Ü.M'yi uykusunda kendi şalıyla boğarak öldüren baba 50 yaşındaki İ.S, emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edildi.

 

2 çocuk annesi olan kızını öldüren öfkeli baba, çıkarıldığı mahkemede verdiği ifadede pişman olmadığını söyledi.

 

Kızının farklı erkeklerle ilişkisi olduğunu ve bu cinayeti namusunu temizlemek için işlediğini belirten baba İ.S ifadesinde,"Kızımın farklı farklı erkeklerle ilişkisi vardı. Polisi kendim aradım. Ben namus için bu cinayeti işledim. Bu namus cinayetidir, namusumu temizledim. Herhangi bir pişmanlığım yoktur." dedi.

 

Bu arada eşinin cezaevine girmesinden sonra çocuklarını bırakıp kayıplara karışan İ.M'nin ailesinin kayıp ilanı vermesinden sonra babasının evine döndüğü, iki çocuğundan birini de sevgi evine yerleştirdiği öğrenildi.

 

Adapazarı Mithatpaşa Mahallesi'nde, İ.S kızı İ.M'yi uyuduğu sırada odaya girip kızını şalıyla boğarak öldürmüş daha sonra 155'i arayarak,"Ben kızımı öldürdüm, gelip beni alın" diye ihbarda bulunmuştu.

20 Kas 2017 - 14:53 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.