Kızılay Akyazı Temsilciliğine atama yapıldı

Bundan bir müddet önce kapatılan Kızılay Akyazı Şubesi yerine bu defa temsilcilik açılmasına yönelik yetki Kızılay Genel Merkezi tarafından verildi.

ab105d07f79ab13edb252b7bc31ffe41.jpg
b3a366946efbbeea05549c080ab4ec31.jpg
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Kızılay Genel Merkezi Yönetim Kurulunun 07.03.2018 tarih ve 4 sayılı toplantısında alınan karar gereği Mustafa Birincioğlu, Bilal Soykan ve Mehmet Öztürk Kızılay Akyazı temsilciliğine atandılar ve atama emirleri kendilerine tebliğ edildi.

Kızılay Akyazı Temsilciliğine atanan Birincioğlu ve Öztürk ilk olarak kan bağışı almaya Akyazı’ya gelen Kızılay’a ait araca giderek önce form doldurdular ve sonra da kan bağışında bulundular.

Kızılay Akyazı temsilciliğine atanan Mustafa Birincioğlu, Bilal Soykan ve Mehmet Öztürk ortak olarak yaptıkları açıklamada Kızılay Akyazı temsilciliğini en kısa zamanda Şubeye dönüştürmek için gayret göstereceklerini söylediler.

16 Nis 2018 - 18:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

HilalMUSTAFA BİRİNCİOĞLU KIZILAY AKYAZI BAŞKANIvatandaşakyazılı - Bir vatandaş olarak Kızılay kurumunun ne iş yaptığını bilmiyorsanız bu sizin ayıbınız ..???İPTAL OLAN BİR ŞUBEYİ TEMSİLCİ OLARAK YENİDEN ONAYLATIP TESLİM ALDIK.NELER YAPABİLECEĞİMİZİ HEP BERABER GÖRECEĞİZ. KIZILAY'IN GAYRİMENKULLERİNİN DURUMU ORTADA.İNŞALLAH GENEL MERKEZ İLE KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE ÇÜRÜMEYE TERK EDİLMİŞ DEĞERLERİMİZİ HAK ETTİĞİ AKSİYONA VE VİZYONA ULAŞTIRACAĞIZ.Ne yapıyor ki bu kurum? Akyazı daki faaliyetleri nedir ? Şunu farkettim her köşe başı çok önemli ne olursa olsun ne yaptığı önemli değil sadece oraları tutalım yeterli...hayırlı olsun yagcılardaki spor alanı çürüdü hemen ilginize sayın temsilcim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Nisan 18:55