KILIÇDAROĞLU'UN PROĞRAMI BELLİ OLDU

CHP İl Başkanı Yaşar Erdem, Genel Merkeze yaptıkları ziyaret sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı dayanışma gecesiyle ilgili konuştu..

Kılıçdaroğlu'nun programı belli oldu! CHP İl Başkanı Yaşar Erdem, Genel Merkeze yaptıkları ziyaret sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı dayanışma gecesiyle ilgili konuştu.. CHP İl Örgütü Ankara'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer parti yöneticileri ile görüştü. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ile M.Zeki Gündüz ve Ayten Kayalıoğlu gibi yöneticilerle bir araya gelen CHP Sakarya İl Örgütü karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. Ziyarette CHP İl Örgütünü İl Başkanı Yaşar Erdem, Başkan Yardımcıları Ayça Taşkent ve Ahmet Uluşan temsil etti. CHP Sakarya İl Başkanı Yaşar Erdem, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ?Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Cuma akşamı düzenleyeceğimiz CHP İl Örgütü Dayanışma Yemeğine katılacaklarını ifade etmişlerdir. Bundan dolayı büyük mutlululuk duyuyoruz. Genel Başkanımızın da katılacağı dayanışma yemeğimiz ile gövde gösterisi yapacağız? dedi. 23 Eylül Cuma akşamı Sapanca Özkum Tesislerinde gerçekleştirilecek olan Dayanışma Gecesinin biletleri CHP Sakarya İl Örgütünde satışa sunulurken, Genel Başkanın gelmesinden dolayı partililerin biletlere yoğun ilgi gösterdiği vurgulandı. İl Başkanı Erdem, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu?nun Sakarya?da Dayanışma Yemeği dışında başka bir programı olmayacağını da ifade etti.

21 Eyl 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.