Kesilen Ağacın Altında Kaldı, Ağır Yaralandı

Akyazı Yahyalı Mahallesinde Emriye Mestan (50), bahçesinde kestirdiği ağaç üzerine düşünce ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Emriye Mestan, Akyazı Yahyalı Mahallesinde bahçesindeki ağaçları kestirmek için usta çağırdı.

Ustalar Kavak ağaçlarını keserken yere düşen ağacın altında kalan Emriye Mestan ağır yaralandı.

Yaralanan Emriye Mestan olay yerine gelen 112 Ambulans Sağlık ekiplerince Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumu ciddi olan yaralı Emriye Mestan burada yapılan müdahale sonrası Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Görgü tanığı Fikriye Karabaş “Ustalar ağaçları kesiyordu. Bizde uzaktan düşen ağaçları seyrediyorduk. Son ağaç kesildikten sonra çatırdama oldu biz paniğe kapıldık. Emriye Kaçması gereken yöne doğru değil, ters yöne doğru kaçmaya başladı. Ağaç Emriyenin üzerine düştü. Ben aksi istikamete koştuğum için canımı kurtardım” dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

09 Mar 2013 - 18:20 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.