Keremalispor Kulübü Kuruldu

Sakarya’da spor camiasının önemli bölgelerinden biri olan Akyazı’da yepyeni bir oluşum daha Türk futboluna armağan edildi.

50298dbb78b97dfb0b102a0bad19954e.jpg
ee9a25512d249f56ff6f0f213225861a.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Keremalispor genç sporculara hem yön vermek hem de Türk sporuna hizmet vermek ana hedefiyle kuruldu.

Sakarya’da spor alanında yeni bir yapılanma daha Türk futboluna armağan edildi. Bir grup gencin bir araya gelerek kurmuş olduğu spor kulübü kısa zamanda tüm Akyazı’da ve Sakarya genelinde insanlar tarafından takip edilmeye başlandı. Konu ile alakalı olarak açıklama yapan Keremalispor Kulüp Başkanı Furkan Sarıca, “Öncelikle kulübümüz vatanımıza, milletimize hayırlar getirsin inşallah. Uzun bir süredir ben ve yönetici arkadaşlarım bu oluşumu gerçekleştirmeyi planlıyorduk. Yaradana şükürler olsun ki bu hayalimizi gerçekleştirmek bu sezon bize nasip oldu. Şimdi önümüzde gerçekleştireceğimiz başka hayallerimiz var. Bu hayallerimizi gerçekleştirmek için çaba sarf ederken elbette tüm ekibimizle birlikte oluşturmuş olduğumuz vizyon çizgisinin dışına asla çıkmayacağız ve çoğu zaman yapılanın aksine ezberleri bozacak ve ‘bu iş böyle de yapılıyor hatta bu şekilde daha da iyi yapılıyor’ dedirteceğiz.  Bu sezona Fatih Ablak hocamızla birlikte başladık, yeni kurulan bir takım olmanın dezavantajlarını elbette yaşıyoruz fakat hocamız sağolsun bu konuda bizlere çok yardımcı oluyor. Küçük kardeşlerimiz de bizlere eşlik ediyor, onların bu hevesleri hem kulübümüzün hem ülkemizin geleceği açısından bizlere umut veriyor. Henüz hiçbir tanıtım çalışması yapmadan 15 yaş altı 15ten fazla oyuncumuz var ve yaptığımız antrenman programlarına aralıksız iştirak ediyorlar. Bu görüntü bile bizim için çok mutluluk verici” dedi.

Keremalispor bu sezon başlayacak olan 2nci amatör ligine Akyazı gruplarından katılacak.

15 Mar 2018 - 13:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.