Kent Konseyi 2. Kez toplandı

Geçtiğimiz ay kurularak çalışmalarına başlayan Akyazı Kent konseyi 2. Olağan genel kurul toplantısını yaparak kurulacak komisyonların tüzüklerini onayladı.

Çoğunluğun sağlandığının anlaşılması üzerine açılan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başladı.

Verilen bir önerge ile Divan Başkanlığına Ahmet Durmuş, katipliklere de Cengiz Bilgin ve Sabri Damar seçildiler.

Divan Başkanı Ahmet Durmuş gündemde 6 madde bulunduğunu belirterek toplanma nedeni olan yürütme kurulu tarafından hazırlanan Gençlik ve çocuk, kadın, engelli ve spor meclisleri yönergeleri ile Kent Konseyi çalışma yönergesi maddesinin genel kurul tarafından onaylanması öncesinde Kurul sekreteri Yasemin Özyiğit  tarafından bilgi verilmesini istedi.

Yasemin Özyiğit 5 yönerge hakkında Kent Konseyi genel kuruluna açıklamalarda bulundu. Açıklaması yapılan yönergeler hakkında açılan görüşmede ise söz alan olmadı.Yapılan açık oylamada 5 yönerge de oy birliği ile onaylandı.

Akyazı Kent Konseyi yürütme kurulu kabul edilen meclis yönergeleri doğrultusunda kurulacak olan çalışma guruplarını belirleyerek bundan sonra yapılacak olan 3. Genel kurul toplantısına sunacak.

01 Şub 2017 - 13:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

GençlikVtndş - Akyazının geleceği olan gençlerimiz demek bu kişiler Kent Konseyi doğru tabi emekliliği gelmiş yada enekli olmuş kişilerden değil dünyaya bakış açısı ve vizyonu geniş yapılardan kurulmuş bu Akyazı bir milim ilirlemez bu zihniyet bitmedikçe Nerde muhalefet oartikeri berde her kesimden genç yaşlı eğitmen vb fikir üretebilecek çoğulcu katılımcı olmalıToplantı yapmak için mi toplanıyorlar...!!!??

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Şubat 13:35