Kenan Sofuoğlu’ndan Özel Adatıp Hastanesi’ne teşekkür ziyareti.

2016 yılında iki kez, toplamda ise beş kez Dünya Supersport şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu, Ocak ayı sonunda, Akyazı’da antrenman yaparken sağ el bilek eklem bölgesinde oluşan çıkık nedeniyle tedavi olmaya başlamıştı.

Özel Adatıp Hastanesi’nde tedavisini devam ettiren Sofuoğlu, hastanenin Sağlık Yatırımları Grup Başkanı ve CEO’su Uzm. Dr. Gökhan Öner’i ziyaret etti. Sofuoğlu görüşme sırasında sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek; “Antrenman sırasında sağ bileğimde oluşan rahatsızlığın takip ve tedavisi Özel Adatıp Hastanesi’nde devam ediyor. Gerçekten de hastanenin yenilenen fiziki yapısı ve mimarisi çok güzel. Böyle bir yatırımın Sakarya’da olmasından ayrıca mutluluk duyuyorum. Farklı bir vizyonla farklı bir bakış açısıyla hizmet veriliyor. Bu anlamda şehrimiz için çok önemli olan bu yatırım için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uzm. Dr. Gökhan Öner ise Kenan Sofuoğlu’yla gurur duyduklarını ve bundan sonraki yarışlarda başarılar dilediğini söyledi

17 Şub 2017 - 13:46 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.