Kenan Hoca Umreden döndü

Eşi ile birlikte Umre ziyareti için kutsal topraklara giden emekli öğretmen ve gazeteci Kenan Certel 20 günlük ziyaretini tamamlayıp Akyazı’ya döndü.

p1080705.jpg
p1080706.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Ziyaretçi akını

Umreden döndüğünü öğrenen eş, dost, arkadaş ve yakınları Kenan Hoca ve eşini evinde ziyaret ederek Allah kabul etsin dileklerini ilettiler. Ziyarette bulunanlar Kenan Hoca ve eşinin kutsal topraklardan getirdiği zemzem suyunu içtiler ve hurmaları da afiyetle yediler.

AK-Belde A.Ş. eski Genel Müdürü ve emekli Din Görevlisi Osman Aydın, gazeteciler Salim Özyılmaz, Alaattin Onur ve Remzi Armağan’da Kenan Hoca ve eşini ziyaret ederek görevlerini yerine getirenler arasındaki yerlerini aldılar.

Umre ziyaretini tamamlayıp Akyazı’ya dönen Kenan Hoca kutsal topraklarda kaldığım süre içinde herkes için dua yaptım. İnşallah duaların kabul olur dedi ve umre dönüşü yapılan ziyaretlerden dolayı mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

03 Mar 2017 - 17:55 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.