Kaza kurbanı 29 yaşındaki Gurbetçi Genç’e hazin veda

21 Temmuz’da Almanya’nın Nürnberg kentinde geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirmişti. Gurbetçi Genç’in cenazesi bugün Akyazı İlçesindeki baba ocağından son yolculuğuna uğurlandı.

983a38687a44185e997edb5b3cbbd045.jpg
856d9fb41a23e042adfad24786a5d4d9.jpg
+15
Haber albümü için resme tıklayın

Aslen Akyazılı olan Almanya’nın Bielefeld kentinde yaşamını sürdüren 29 yaşındaki Bünyamin Azizoğlu 21 Temmuz Cuma günü bir otomobilin çarpması sonucu kullandığı motosikletinden düşerek ağır yaralanmış daha sonra yaşamını yitirmişti.

BABA OCAĞINDAN HELALLİK ALINDI

Akyazı ilçesine ki baba ocağına getirilen Bünyamin’in naşı burada alınan helalliğin ardından cenazesi Gazi Süleyman Paşa camiine kaldırıldı.

Merhum Osman Azizoğlu’nun torunu, Nuri Azizoğlu’nun oğlu, Metin Azizoğlu’nun yeğeni, Hasan Bayrak’ın torunu, Numan ve Osman Bayrak’ın yeğenleri, Yasin ve Burak Azizoğlu’nun kardeşleri Bünyamin Azizoğlu (29) geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

KAZADAN 5 GÜN SONRA TOPRAĞA VERİLDİ

Bünyamin Azizoğlu’nun cenazesi bugün Gazi Süleyman Paşa caminde kılınan öğle ve cenaze namazının ardından Süt Fabrikası yanı aile mezarlığında toprağa verildi.

İLGİLİ HABER...

BÜNYAMİN'İN GURBETTEN ÖLÜM HABERİ GELDİ

26 Tem 2017 - 14:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.