Kaymakamlık Bayram Mesajı

Kaymakam Beypınar :Mübarek Kurban Bayramını Milletçe idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

KAYMAKAM ERDOĞAN BEYPINARDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI Değerli Akyazılılar; Mübarek Kurban Bayramını Milletçe idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarımız; insanlarımızın birbirlerine olan sevgi ve saygı bağlarını, birlik ve beraberlik duygularını, yardımlaşma ve dayanışma çabalarını pekiştiren, toplumsal yaşamımızda hoşgörünün yaygınlaştırılmasını sağlayan anlamlı günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Kurban Bayramının milletimize ve ülkemize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diler, Bu vesile ile Sevgili Akyazılı hemşerilerimin, Her derecedeki Kamu Görevlisi Arkadaşlarımın, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Değerli Basın Mensuplarının Bayramlarını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılar sunarım. BAYRAMLAŞMA PROĞRAMI Bayramlaşma saat 13.00 te başlayacak. Belediye Park Tesislerinde Halkla ve Kamu Görevlileriyle Bayramlaşma Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Askerlik Şube Başkanlığını Ziyaret edilecektir, Erdoğan BEYPINAR Kaymakam

26 Kas 2009 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.