Kaymakam Ömer Kalaylı Muhtarlarla İlçe Sorunlarını Görüştü

Kaymakam Ömer Kalaylı Muhtarlarla bir araya geldi, Akyazı Öğretmenevi salonunda yapılan toplantının ana konusu uyuşturucu ile mücadele ve asayişiydi.

Akyazı’ya atandığı henüz birkaç ay olmasına rağmen yoğun bir çalışma temposu içinde toplantıdan toplantıya, programdan programa koşan Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı bu defa daire müdürlerinin de katılması ile Akyazılı Muhtarlarla bir araya geldi.

Akyazı Öğretmenevi salonunda yapılan toplantının ana konusu uyuşturucu ile mücadele ve asayişiydi. Kaymakam Ömer Kalaylı ilçenin en önemli sorunlarından bir olan uyuşturucu sorununu el birliği ile çözebileceklerini belirterek konu ile ilgili muhtarların bilgi ve görüşlerini aldı.

Toplantıda sorunlarını da dile getiren muhtarlar düğünlerde, asker eğlentilerinde atılmakta olan silahların büyük tehlike arz ettiğini ifade ederek yetkililerin bunun önüne geçmesini istediler. Kafkas kökenli köylerde uzun bir sürededir silah atılmadığını, köy büyüklerinin silah atılmaması yönünde karar aldıklarını buna köyün gençlerinin de uyduklarını öğrenen Kaymakam Kalaylı muhtarların böyle bir karar alarak uygulamaları halinde Kaymakamlık, jandarma ve emniyetin hep birlikte silah atmanın önlenebileceğini söyledi.

Toplantıda muhtarların soruları ilgili daire müdürleri tarafından cevaplandırıldı.

Toplantıya Kaymakam Ömer Kalaylı, Garnizon Komutanı Binbaşı Çağatay Ezgü, Belediye Başkanı Hasan Akcan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Hekimoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, daire Müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Haber: Hacı İbrahim Aydın

23 Mar 2017 - 14:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.