Kaymakam Kalaylı'dan gazetecilere ziyaret

Sivas Vali yardımcısı görevini yürütürken Akyazı Kaymakamlığına atanan ve 12 Aralık 2016 günü Akyazı’ya gelerek göreve başlayan Kaymakam Ömer Kalaylı, göreve başladıktan sonra kendisine hoş geldin ziyareti yapanlara iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.

mm-003.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Gazetecilere iade-i ziyaret

Kaymakam Kalaylı iade-i ziyaretlerinden birini de Yenigün Gazetesi temsilcisi Salim Özyılmaz, Yenihaber Gazetesi temsilcisi Kenan Certel ve Bizim Sakarya Gazetesi temsilcisi Alaattin Onur ile Akyazı Net İnternet Sitesi Editörü Davut Kaya’ya yaptı.

Gazeteciler Kaymakam Kalaylının zaman kaybetmemesini dikkate alarak ziyaretin bir yerde yapılmasını istediler ve Kaymakam Kalaylıda bunu kabul ederek ziyaret Akyazı Net ve Bizim Sakarya Gazetesi Akyazı temsilciliğinde gerçekleşti.

Çalışmaya geldim

Görev yaptığım her yerde çalışma ve hizmet etme isteğim her zaman ön plandadır. Görev yaptığım yerlerin nelere ihtiyacı olduğunu belirler ve bir plan ve program dahilinde o ihtiyaçları gidermek için gayret gösteririm. Akyazı’ya yeni gelmeme rağmen kısa sürede Akyazı’yı tanıma bakımından önemli mesafe kat ettim. Yine kısa süre içinde Akyazı’da el birliği ile neler yapabilirizi bir program dahilinde tespit edip yine el birliği ile onları yapmak istiyorum. Bu konuda siz değerli basın mensuplarından bana ve çalışma arkadaşlarıma daima öncülük ve bize yol gösterecek haberler yapmalarını istiyor ve bekliyorum dedi.

Eğitim önceliğimdir

Eğitim öncülüğümdür diyen Kaymakam Kalaylı, Akyazı’da tekli eğitim sistemine geçebilme adına yapılması gerekenleri yine el birliği içinde yapmanın gayreti içinde olacağım. Devletimiz ve Hükümetimizin yapacağı yatırımların yanı sıra gönüllü ve hayırsever Akyazılı hemşehrilerimizi de yatırım yapmaya davet edeceğim. Basın mensubu arkadaşlarımı bu konuda da bana destek olmaya davet ediyorum. El birliği ile bunu başardığımızda inanıyorum ki, Akyazı’da eğitim ve öğretimin kalitesi artacak ve belirlenen başarı hedeflerine varılacaktır dedi.

Çocuklarımızı koruma altına almalıyız

Çocuklarımız bizim geleceğimiz ve yarınlarımızı emanet edeceklerimizdir. Onları iyi yetiştirmeli ve yarınlara çok iyi hazırlamalıyız. O bakımdan çocuklarımızı her türlü olumsuzluklardan ve özellikle de kötü alışkanlık ve uyuşturucu illetinden korumalıyız. Bu konuyla ilgili olarak bir toplantı yaptım. Önümüzdeki günlerde katılımcıları arttırmak suretiyle toplantılar yapmayı sürdüreceğim. Bundaki amacımız çocuklarımızı koruma olmalıdır. Onun için bütün Akyazılı hemşehrilerimden bu konuda bize yardımcı ve destek olmaya davet ediyorum dedi.

Akyazı güzel bir İlçe

Yaptığım araştırmalarda Akyazı’nın çok güzel bir ilçe olduğunu gördüm. Yeşili, doğası, havası, yayla ve turizm bölgeleri, kaplıcaları ile çok güzel İlçemizi daha da güzelleştirmeliyiz. İlçemiz sınırları içinde yer alan fabrikalar sayesinde işsizlik en az rakamlara inmiş. Bu durumu çok önemsiyorum. Akyazı’da Sivil Toplum Kuruluşları ve yerel yönetim hayli güçlü. Biraz evvel ifade ettiğim gibi bütün bu güçleri birleştirdiğimizde Akyazı’ya kazandıramayacağımız hizmet olamaz diye düşünüyorum diyen Kaymakam Kalaylı, bu ziyaretim iade-i ziyarettir. Bundan sonra sık sık bir araya geleceğiz ve Akyazı için yapılması gereken ne ise el birliği ile onu yapacağız. Siz değerli basın mensuplarımızdan da bir kez daha bu çalışmalarımıza katkı vermenizi istiyorum v e sizlere ç alışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

Gazeteciler de konuştu

Kaymakam Kalaylının ziyaret ettiği gazetecilerde ortak görüş olarak şunları söylediler. “ Bizler Akyazılıyız ve kim ki bu güzel İlçemize hizmet getirirse bizler onun yanında yer alırız. Son görev yaptığınız yerden aldığımız bilgilere göre görevinizde başarılı olduğunuz ve hepsinden de önemlisi çok çalışkan olduğunuz bilgisidir. Buna son derece sevindiğimizi belirtmek isteriz.  Siz öncülük yapacaksınız bizde sizlere destek vereceğiz. Bundan şüpheniz olmasın.”

Çalışmalarınızı takip için bilgilendirilmeliyiz

Ziyaret edilen gazeteciler Kaymakam Kalaylıdan yapacağı ç alışmalardan kendilerinin de bilgilendirilmelerini istediler. Kaymakamlık olarak yapacağınız çalışmaları basın mensupları olarak bizlerde yerinde izlemek ve görmek istiyoruz. Gördüklerimizi de okurlarımıza aktarmak istiyoruz. Onun için bu konuda sizin adım atmanızı istiyor ve bekliyoruz dediler ve Kaymakam Kalaylıya da yaptığı ziyaret için teşekkür ettiler.

19 Oca 2017 - 19:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.