Kaymakam Kalaylı'dan CHP'ye iadeyi ziyaret

Akyazı’nın yeni kaymakamı Ömer Kalaylı Kendisini bir süre önce ziyaret eden Akyazı CHP İlçe örgütüne iadeyi ziyarette bulundu.

CHP İlçe Başkanı Recep Furuncuoğlu ve yönetim Kurulunun hazır bulunduğu ziyaret oldukça samimi bir havada cereyan etti.

CHP İlçe Başkanı Revep Furuncuoğlu Kaymakama kendisini ve yönetim Kurulu arkadaşlarını tanıttı. Daha sonra Kaymakam Kalaylı kendisini tanıtarak Akyazı’ya gelmeden önce görev yaptığı yerler hakkında bilgi verdi.

Akyazı’nın doğal güzellikleri, sanayisi,turizm ve tarımı ile potansiyeli yüksek bir ilçe olduğu bu alanlarda bir çok işler yapılabileceğini belirten Kaymakam Ömer Kalaylı en kısa zamanda yapılacak bir planlama bu düşüncelerimizi birlik beraberlik içinde gerçekleştireceğiz dedi.

Kaymakam Kalaylı ilçede uyuşturucu sorununun mevcut olduğunu bununla mutlaka mücadele edilmesi gereği üzerinde durdu. Bir çok kurumu mevcut olan Akyazı’da Yeşilay Derneğinin olmadığını bu eksiğimizin de mutlaka tamamlanarak uyuşturucu ile mücadeleye buradan başlanması gerektiğini söyledi.

Ziyarette ayrıca tarım alanında alternatif ve ekonomik değerleri olan bitkilere yönelinmesi, seracılık ve turizm alanında nelerin yapılabileceği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

CHP İlçe Başkanı Recep Furuncuoğlu ve diğer yöneticiler Kaymakam Kalaylı’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek kendisine destek sözü vererek başarı dileklerini ilettiler.

04 Oca 2017 - 10:56 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

değişsin bu hikaye - ben tarafsız bi yorum yapmak istiyorum akyazıda chp varmı yokmu hikaye gibi etkisiz bence Muzaffer BAŞER abimiz bu olaya dur demeli ağırlığını koymalı o resimde ondan daha ağır bi abimiz yok zaten ona layık zaten

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ocak 10:56