Kaymakam Kalaylı ve başkan Akcan yeni yıla böyle girdi...

Akyazı kaymakamı Ömer Kalaylı ve başkan Hasan Akcan 2017 yılının son gecesinde Hastane, İtfaiye, Jandarma, İlçe Emniyet müdürlüğü ve ilçenin giriş noktalarında uygulama yapan polis ekipleri ziyaret ederek, moral verip yeni yıllarını kutladı.

e90d5bc9fc7a9421740f820832d2e35a.jpg
9d715ab4413b8af8541c954f8aebba47.jpg
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı kaymakamı Ömer Kalaylı beraberinde belediye başkanı Hasan Akcan, İlçe Jandarma komutanı Mustafa Hekimoğlu ve İlçe Emniyet müdürü İbrahim Bedir ile Akyazı Devlet Hastanesinde yatan Hastaları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladılar.

Akyazı Devlet Hastanesinde ayrılan Protokol üyeleri Batakköy yolu üzerinde uygulama yapan Polis ekiplerini de ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayıp Çikolata ikramında bulundular.

Yeni İtfaiye merkezini ziyaret eden Protokol üyeleri burada İtfaiye erleri ile sohbet ettikten sonra İlçe Jandarma komutanlığına geçtiler. Burada Er ve Erbaşların yeni yılını kutlayan heyet Uzman Jandarma olarak ilçe Jandarma komutanlığında eğitim gören Uzman personelle sohbet ettiler. İlçe kaymakamı Ömer Kalaylı Uzman Jandarma personeline yeni iş hayatında başarılar dilerken mesleklerini icra ereken özel hayatlarında da mesleğe uygun yaşam sürmelerini tavsiye ederken yeni yılda iş hayatında ve özel hayatlarında başarılar diledi.

Kaymakam Kalaylı,Başkan Akcan ve beraberinde protokol üyeleri İlçe Emniyet müdürlüğünü de ziyaret ederek Emniyet mensuplarının yeni yıllarını kutladı.

01 Oca 2018 - 12:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.