Kaymakam Kalaylı ve Akcan Kampanyaya Destek Verdi

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılan ve Cuma namazı çıkışı Gazi Süleyman Paşa Camii önünde kurulan stantla Akyazılıları bir kez daha sigarayı bırakmaya davet eden broşürler dağıttı.

392b2cf3cb24454881308389d6ce6a90.jpg
029e46036eb675acdf6ef02e796e0d41.jpg
+3
Haber albümü için resme tıklayın

İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri cami çıkışında ve sonrasında Akyazılılarla bire bir görüşüp sigaranın zararlarını anlattılar ve ellerindeki broşürleri de görüştüklerine vererek bilgilerini arttırma yolunda yardımcı oldular.

İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Ebe Ebru Kaya Bayıroğlu tarafından ÖZ_AK Sürücü Kursunun da katkıları ile hazırlanan broşürde bir taraftan sigarada 4 binden fazla zehir olduğu, sigaranın vücuttaki etkileri ve madde bağımlılığında arkadaş tehlikesi anlatılırken, diğer taraftan da sigarayı bırakıyoruz, herkes bırakıyor siz de bırakabilirsiniz, alışmak öğrenme işidir ilçeye alışabildiyseniz içmemeye de alışabilirsiniz, bağımlılıktan kurtulun kendinizi yenileyin şeklinde başlıklardan oluşan sloganlarda yer aldı.

Gazi Süleyman Paşa Cami önünde açılan standa ve İlçe Sağlık müdürlüğüne bağlı ekiplerin dağıttığı broşürlere ilgi gösteren Akyazılılar, sigaranın insan sağlığına büyük zararları olduğunu bildiklerini ve bırakmak için ellerinden geleni yapacaklarına dair söz vermeyi de ihmal etmediler.

İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri Akyazı Belediyesinin katkıları ile yine Ebe Ebru Kaya Bayıroğlu tarafından hazırlanan ramazanı sağlıklı karşılayalım Bayrama sağlıklı ulaşalım temalı ikinci bir broşürü de yine Akyazılılarla paylaştı.

Dağıtılan broşürde iftarda nasıl beslenmeliyiz, çay kahve yerine bol bol su tüketin, ramazan ayında da fiziksel egzersizlerinizi aksatmayın, oruçluyken dikkat edilmesi gereken hususlar ve sahur oruca hazırlayan en önemli öğündür hususları en ince detayına kadar anlatılıyor.

02 Haz 2017 - 19:33 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.