Kaymakam Kalaylı Uşak’a tayin oldu

Akyazı kaymakamı Ömer Kalaylı Uşak (Vali Yardımcısı)İl Özel idaresi genel sekreterlik görevine tayin oldu.

Yaklaşık 14 ay önce Akyazı kaymakamlığına atanan kısa sürede ilçe halkının sevgisini kazanan Ömer Kalayı Ömer Kalaylı’nın Uşak’a tayini çıktı.

Ömer Kalaylı Uşak İl Özel İdaresi genel sekreterlik görevine atandı. Kalaylı’nın Uşak iline tayini ile Valiler kararnamesi yayımlanana kadar Akyazı uzun bir süre vekil Kaymakamlıkla idare edilecek.

19 Oca 2018 - 17:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

EMİR UZMANR.G.Kamuran AKSORakyazılıAkyazılıadalıİnönü Mah MuhtarıBir Vatandaş - BU KADAR KISA ZAMANDA TAYİN EDİLEN KAYMAKAM 3 SENEYİDE TAMAMLAYAMIDI OTURUP DÜŞÜNÜR İNŞALLAH NASIL VE NEDEN OLDU DİYEYaylalar yaramadı.Bu tayin olayı.Akyazının kaderi akyazılının kısmetsizliği.Ne zaman Kendini yetiştirmiş Nice Mülki Amirlerimiz gibi Ömer beyde .

Geldi gidiyor. Yeter artık Vekil Kaymakam olayından bir vatandaş olarak şahsıma yazıyorum sıkıldım.

kaç yıldır daha 3 yıl kalan olmadı bu sistem bizde gönül ve özlem yarası yapıyor ihtiyac sahiplerinide.mağdur ediyor.Yetkililer bu işe artık bir dur desin.(Akyazı üvey evlat muğamalesi geliyor bu benim kendi şahsi fikrim Hem belediye başkanlarından hemde başımızdaki büyükleri gönderme olaylarından)En çok ta belediye sevinmiştir.Her yere başkanı emir eri gibi alıp götürmesi(ki gayet normal. Akyazı'nın idari amiri Kaymakamlık makamıdır)akpliler yorum yazmışbaşarılar dilerim çok mücadeleci bir yöneticiSayın Kaymakamımız kısa sürede insanların sevgisini kazanmış ve ikili ilişkilerinde herkesi dinleyen sorunlara çözüm üreten kişiliğiyle ön planda olmuştur.

Tam alışmışken tayin olması şahsen bizler adına üzücü bir durum olmuştur,Kendisine yeni görev yerinde üstün Başarılar Temenni ediyorum

Hep gönüllerde kalacaktır.Elhamdülillah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 17:28