Kaymakam Çiçekli Semih Yazıcı'yı makamında kabul etti.

92. Kg. da Türkiye şampiyonu olma başarısı gösteren Akyazılı Semih Yazıcı, beraberinde antrenörü Kamil Özdağ olduğu halde Akyazı Kaymakam Vekili ve Sakarya Vali yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekliyi makamında ziyaret etti.

Türkiye Serbest güreş şampiyonasında tüm rakiplerini bir bir yenerek 92. Kg. da Türkiye şampiyonu olma başarısı gösteren Akyazılı Semih Yazıcı, beraberinde antrenörü Kamil Özdağ olduğu halde Akyazı Kaymakam Vekili ve Sakarya Vali yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekliyi makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kaymakam Vekili Çiçekli, Semih Yazıcının çok başarılı bir sporcu olduğunu bildiğini, son Türkiye şampiyonasında elde ettiği başarı ile de bunu kanıtladığı söyledi ve Kaymakamlık olarak böylesine başarılı bir sporcunun yanında olmak ve ona destek vermek bizim asli görevlerimiz arasındadır dedi ve Semih Yazıcıya bundan sonraki yaşamında mutluluk ve gireceği şampiyonalarda başarı dileğinde bulundu.

Başarılı sporcuyu yetiştiren ve bugünlere getiren antrenör Kamil Özdağ’da yaptıkları ziyarette gördükleri yakın ilgi ve alakanın hem kendisini hem de sporcusunu son derece memnun ve mutlu ettiğini söyledi ve başarılarımız artarak devam edecektir sözünü verdi.

22 Mar 2018 - 17:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

GÖNÜL DOSTU - BÖYLE BİR BAŞARI HABERİ BÖYLE BİR RESİMLEMİ SERVİS EDİLİR AYIP AYIP.MİLLET MİLLİ SPORCUSUNU NASIL EL ÜSTÜNDE TUTTUĞUNU TARİFE GEREK YOK.MUHTEMELEN HABER SİZLERDE FACEDEN BİYERDEN ALMIŞINIZDIR BU RESMİ...BİZDE İSE ADAM MAKİNENİN Mİ DESEK CEP TELEFONUNMU DESEK..SONUÇTA FOTOYA BİLE GİREMEMİŞ..YORUM SİZLERİNDİR...KARDEŞİMİ TEBRİK EDERİM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 17:03