Kaymakam Ballı’ya Polis Bayramı daveti

İlçe Emniyet müdürü Murat Bal Polis bayramının 170.kuruluş yıldönümü nedeniyle İlçe kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı’yı makamında ziyaret ederek davetiye ve Çiçek takdimi yaptı.

Bo9y2k73H.jpg
0sAwP8SJfp.jpg
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Emniyet teşkilatının 170. Yılı nedeniyle 10 Nisan Cuma günü kutlanacak olan Polis Bayramı nedeniyle Akyazı ilçe Emniyet Müdürü Murat Bal ve beraberindeki heyet Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı’yı makamında ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal ilçe kaymakamına Polis bayramı davetiyesi ve Çiçek takdiminde bulundu.

İlçe Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı Ülkemizin Huzuru için canı pahsına görev yapan Polis teşkilatımızın bayramını kutluyorum dedi.

Jandarmada tatsız olay’’Siz Gazetecisiniz’’giremezsiniz

İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal daha sonra Akyazı ilçe Jandarma komutanlığı ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürlüğünün Jandarma komutanlığı ziyaretine gazeteciler nizamiye Astsubayı tarafından ‘’Siz Gazetecisiniz’’diyerek içeriye alınmadılar.

Polis Bayramı programı söyle

8 Nisan Çarşamba günü Gazi Süleyman Paşa Camiinde Öğlen namazı öncesi Mevlit okutulacak.

10 Nisan saat 10.00 da Atatürk anıtına çelenk koyulacak.

07 Nis 2015 - 12:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

adalıadalı - emniyetimiz bir gururböyle müdüre saygı herzaman kıral bir insan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Nisan 12:02