Karla mücadelenin adı Muhtar Nuri

Akyazı’da her Kar yağdığında Traktörüyle bölge Köy yollarını açan Hasanbeyköy Muhtarı Nuri Öztürk bu yılda kapalı yol bırakmadı.

nuri.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı’ya her Kar yağdığında Vatandaşlar Karayolları ve Belediyeden önce yol açma çalışmalarında onu beklerler.

Akyazı’ya bağlı Hasanbeyköy Muhtarı Nuri Öztürk ilçeye her Kar yağdığında Traktörüne taktığı özel aparatıyla saatlerce çalışıp Köy ve Okul yollarını açıyor. İlçe halkı olarak o kadar benimsendi ki biraz geç kalsa sitemler geliyor. Kar nedeniyle yoları kapananlar ilk onu arıyorlar.

08 Oca 2017 - 12:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

....GÖNÜL DOSTUZekerıya altıntas - ADAM ADAM MUHTARLAR MUHTAR GÖRSÜN ....tebrikler muhtarım halk adamı olmak herkese nasip olmazSECME VE SECILME NE GUZEL BIR SISTEM KESKE DIGERLERINEDE ORNEK OLSA TABI BU ONUN SECILME KAYGISINDAN DEGIL YARDIMSEVERLIK DUYGUSUNDAN AILESINDEN ONA MIRAS KALMISTIR ONU TANIYANLAR IYI BILIR GENCLIK YILLARINDAN BERI HERKESIN YARDIMINA KOSAN BIR YAPIYA SAHIPTIR TEBRIK EDIYORUZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ocak 12:01