Karasu'da yol kenarında bir trafik tabelası

Bireysel silahlanmada ilimiz ülkede ilk sıralarda yer alırken, Karasu'dan gelen bu fotoğraf tabancaya olan merakımızı da gözler önüne seriyor...

MEDYABAR.COM.- Bireysel silahlanmanın önüne geçmek için düzenlemelerin yapılmasının istendiği günümüzde, Karasu İlçesinin Kurudere Mahallesi yolundan gelen bir fotoğraf karesi tabancaya olan tutkuyu gözler önüne seriyor.


Kurudere Yolunda bulunan trafik tabelası tabanca meraklıları tarafından hedef tahtası haline gelince delik deşik oldu

 

Bu görüntü  televizyonda yıllar önce izlediğimiz kovboy filmlerindeki kasabaların tabelalarını andırırken, özellikle Karasu ve Kocaali ilçelerine bağlı mahallelerindeki trafik tabelalarının  büyük bölümünün böyle olduğu belirtiliyor

 

20 May 2017 - 10:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.