Karasu'da Boğulan Cavit Kurutay Toprağa Verildi

Almanya'dan izine gelen Akyazı Pazarköylü gurbetçi Cavit Kurutay Karasuda boğularak yaşamını yitirdi.

Karasu ilçesinde Kuyumculu Mahallesi sahilinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, uzun yıllar  Almanya'da yaşayan 3 çocuk babası Cavit Kurutay bir kaç gün önce ailesiyle birlikte Akyazı ilçesinin Pazarköy Mahallesindeki evine yıllık izinini geçirmek üzere gelmişti..

İlçemiz Pazarköy mahallesi halkından Osman Kurutayin oğlu, Abbas Karadayi ve Terzi Ahmet Karadayi nin yeğenleri, Cevat ve İlcemiz esnaflarından Mehmet Kurutayin abileri,Ahmet,Ömer ve Ebubekir Kurutay’ın babalar Cacit Kurutay (53) vefat etti.

Geçen yıl çocuklarından birini evlendiren Cavit Kurutay akrabalarıyla birlikte tatil için gittiği Karasu Kuyumcullu sahilinde serinlemek için girdigi Karadenizin sularında kayboldu..

Cavit Kurutay (53) Pazarköy mahallesinde Aile mezarlığına defnedildi.

Taziye; Mehmet Kurutay( Kardeşi) : 0536 386 

Hacı İbrahim Aydın

04 Ağu 2015 - 15:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Ayhan ULUKAN - Cavit'e Allah'tan rahmet diler, başta çocukluk arkadaşım Cevat'a, tüm aile yakınlarına ve diğer akrabalarına başsağlığı sabırlar dilerim.

Ayhan Ulukan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ağustos 15:12